tisdag, mars 07, 2006

Bilar på både gott och ont!

Ja, jag vet att jag blir tjatig med mina klaganden på vintern, men nu börjar det snart att vara nog. Vaknade med dryga 20 minusgrader utanför fönstret, fyy fagerlund säger jag bara! Vart överklagar man?

Lämnade in bilen till Micke på Bilmetro idag för jag har haft ett läckage någonstans, var lite orolig att det var automatlådan som pinkade olja, men det visade sig att det var en koppling till motorvärmaren som inte höll 100% tätt! Superbra! Jag hade inte en aning om att glykolen nu för tiden är röd... den var blågrön på den tiden jag skruvade mycket bil!

Bilar ja... mycket utgifter blir det! Dags för två nya sommardäck snart och dom vinterdäcken som sitter på går sista vintern nu! Fy då... någon som donerar en slant?
Nä förresten, ska ni donera pengar så gör det till en raggarbil i stället! Har varit utan jänkare i över 10 år nu och jag lovar att abstinensen är svår! Det är nåt på gång igen bara pengarna kunde ramla in!

Nu ska jag försöka ägna lite tid åt Johanna innan hon ska sova, hon har haft en show här nyss, som jag fick äran att föreviga på video! Tänk om man hade hälften av barnens fantasi och energi!

Goodnight folks, wherever You are!

1 kommentar:

Unknown sa...

Klaga inte, här var det -28 imorse!

Jänkare kostar inget heller va? :)
Drar en halv liter milen eller nåt sånt? :)

Kram!