onsdag, mars 01, 2006

I´m the singer, You´re the song!

Hehe... Nu har jag varit och lekt! Jösses vad det var kul att sjunga! Tobbe har ju som sagt fixat så man kan sjunga via ett Karaokeprogram med en massa ekoeffekter och spela in rubbet rakt in i datorn som en MP3:a, kul!

Men det som är mindre kul är snön! Börjar bli så less nu så det känns som om att emigrera är enda utvägen! Skottade lite när jag kom hem, men insåg snart det totalt onödiga med det, då det fortfarande vräkte ner! Nåja.. jag ska ju ha nåt att göra i morgon kväll också! Men då ska det i och för sig också packas för Idreresa på fredag. Funderar på att dra direkt från jobbet på fredag kväll, men ser inte fram mot resan då detta nog är en av de mest trafikintensiva helgerna på året upp mot fjällen! Jaja, man lär ju inte slå personbästa på sträckan i alla fall!

Sitter just nu och lyssnar på vad vi spelade in! Hihi... lite skrattretande är det allt, men konstaterar snabbt att man aldrig kommer att bli nån ny Elvis, men hellre än bra duger långt det också! Funderar på att lägga ut den som låter minst illa på hemsidan, men som sagt... ni lyssnar på egen risk!

Nu blir det en liten macka innan John Blund kommer farande!
Natti natti och sov gott!

Inga kommentarer: