lördag, november 18, 2006

Vinter?

Vad är detta? Regn och 7 plusgrader i mitten på november! All snö borta och blankis på alla ytor där det ännu inte är helt bart. Ja, jag vet att jag klagar på vintern och kylan också, men jag är en obotlig sommarmänniska och gillar vare sig kyla eller höstblask.

Det är fredag igen och jag känner mig som om jag skulle ha blivit överkörd av en vält. Jag fattar inte att det ska vara så mycket "strul" på jobbet nu. Det är paket som försvinner och telefoner som skickas på service och som kommer tillbaka med samma fel som dom hade när dom skickades in. Där får man stå och be om ursäkt för sådant som man inte ens kan påverka. Jo, jag vet att det är sånt man får ta när man har mitt jobb, men det känns så onödigt att behöva lägga en massa kraft och tid på sådant som skulle kunna fungera nästan utan att man behövde lägga särskilt mycket krut på det.
Jag har så mycket idéer och funderingar om hur man ska kunna göra saker lättare och bättre, men när man väl kommer till jobbet så räcker tiden inte ens till för det som absolut måste göras, snacka om att känna sig otillräcklig!

Nåja, nog om det nu, för nu är det ju faktiskt helg. Hoppas den blir lugn i alla fall. Det enda jag har som ett måste i helgen är att försöka montera på extraljusen på bilen. Jag hatar att köra på kvällen och inte se tillräckligt bra. Bra heljlus har klarat många älgar kvar i livet!

Take care!

1 kommentar:

elli sa...

Hej!
Hoppas du haft en riktigt trevlig helg! Självklart får su kommentera min blogg. Blir glad över att få sådana :)

Haha, ja hemleverans vore inte fel! Ska nog skicka in en förfrågan till regeringen. Kan apoteket så kan Ica.

Kram