tisdag, oktober 01, 2013

Kreta 2013-09-18

Vaknade till ännu en underbar morgon. Katarina sprang en sväng innan vi fick skaka liv i Johanna så vi kunde få oss lite frukost. Sedan packade vi bilen med de nödvändiga badatiraljerna, för en biltripp till Falasarna. När vi kom dit, visste vi inte riktigt var vi skulle, men hittade ändå rätt till slut. Vi såg att det inte var mycket folk alls nere vid vattnet, förmodligen på grund av de höga vågorna, men eftersom vi ändå åkt dit så var vi ju tvungen att provbada! Vi kastade oss ut i vågorna som värsta kamikaze-surfarna och hade en ganska kul badstund. Med kläder och kroppar fulla av sand begav vi oss sedan tillbaka till hotellet för att äta lunch.
När denna var avnjuten så slappade vi vid poolen och badade och busade lite. Baddagen avslutades med ett dopp i havet. Vi duschade och slappade på balkongen ett tag och tog några glas vin innan det var dags för middag. En god middag blev det som vanligt och efter den så frågade jag bartendern om man kunde få riktigt grekiskt kaffe... han sa att det kostar extra, och jag sa att det är helt ok. Han gick då och frågade Stavros, han kom som en blixt och sa att han också skulle ha kaffe, och ville bjuda på en kopp. Riktigt gott var det i alla fall!
Efter detta blev det Karaoke, där endast jag, Johanna en svensk till och en dansk sjöng... Märklig upplevelse, men kul minne i alla fall. Det blev sedan bara lite balkongmys i den varma natten innan John Blund hittade oss.

Inga kommentarer: