måndag, juli 16, 2007

15/7-2007

En dag fylld av upplevelser. Julia vaknade ca kl. sex och Johanna kom strax efter. Efter en sedvanlig frukost och diskprocedur begav vi oss till Parken Zoo. En promenad som vi inte trodde skulle bli lika lång som den blev.
Väl inne så visade det sig att nöjesfältet (som i alla fall Johanna längtade mest till) inte öppnade förrän kl. 12. Vi begav oss därför till djuravdelningen i stället. Det första vi kom till va kängru´r som var bedårande söta, men det sötaste av allt där var i alla fall en kängrumamma som hade en unge som tittade ut ur pungen! Sedan tittade vi på apor, tigrar (vita), lejon och diverse andra spännande djur. Vi åt medhavd matsäck i Famtomenland och efter denna kulinariska upplevelse så var det dags för Julia att sova middag. Jag och Johanna begav oss tillkarusellerna, inhandlade ett åkband och sedan började det… Jag tror banne mig att jag åkt virvelvinden 50 ggr idag! Johanna åkte nästan allt som gick att åka, bortsett från den stora berg och dalbanan och vikingaskeppet.
Kl. tre avvek mamma och Julia, ett par timmar senare hade även Johanna fått nästan nog. Vi vandrade tillbaks till vagnen och åt middag.
Kvällen i övrigt avslutades med det sedvanliga TP-partiet sedan ungarna somnat.

I morgon bär det troligen iväg till Mariefred.

Väder: Växlande molnighet men uppehåll hela dagen. Strålande sol på kvällen. Ca 20 grader

Inga kommentarer: